Spreekbeurt Jorieke
Dat ik een boek zou schrijven had ik al nooit kunnen denken, laat staan dat ik ook zou gaan spreken over de onderwerpen die me zo dicht aan het hart liggen. Ik merk dat spreken over vrijheid of één van de andere onderwerpen uit het boek iets in me losmaakt. Het geeft een directe verbinding met de mensen waar je voor staat en zo kunnen we even samen oplopen!

 

Workshop
We komen graag samen langs om een interactieve workshop te houden bij bedrijven, gemeenteavonden, vrouwenochtenden of mannenconferenties. Elementen die hierin zitten zijn verbinding, diepgang, plezier en contact.

Spreekbeurt op maat
Als je een specifiek onderwerp hebt waar je ons graag over over hoort, komen we graag in contact om te overleggen wat er mogelijk is. 
Andere onderwerpen waar we over kunnen spreken zijn:
Vertrouwen op God (Jorieke)
Geestelijke vrijheidsstrijd (Thijs) 

Begeleiden creatief proces
Of het nou om het schrijven van een boek, het maken van ons programma, bedenken van nieuwe radioformats gaat, we genieten samen enorm van creatieve processen. Heb je hulp nodig bij ontwikkelen van je visie, zoek je een originele manier om aan teambuilding te doen of wil je een heel nieuw business model in de steigers zetten? We helpen graag om de creativiteit los te maken, het gewone werk even te parkeren en te gaan dromen over wat er in de toekomst mogelijk is.